Nieuwe serie rondom vaargebieden

HEEL

HOLLAND

VAART

Binnenkort start Watersport-TV met de opnames voor 'Heel Holland vaart.' Een nieuwe online serie waarin we per aflevering een vaargebied bezoeken. Spreken met watersporters over hun passie. Aandacht hebben voor nieuwe-en gebruikte boten. De beleving staat centraal.

Het idee voor 'Heel Holland vaart' komt niet uit de lucht vallen. Regelmatig spreken wij mede-watersporters die zich erover beklagen dat op televisie en in de media hoogst zelden aandacht is voor watersport. Gewoon een leuk programma, informatief en ter inspiratie. Daar is nog steeds behoefte aan, zo hebben wij gemerkt.

‘Heel Holland vaart’ is gratis te bekijken via Watersport-TV, social media maar ook op TV-schermen bij watersport gerelateerde bedrijven zoals jachthavens.
Daarnaast zal in het Watersport Magazine uitgebreid in worden gegaan op de onderwerpen die per aflevering worden behandeld.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

image

De crew van 'HEEL HOLLAND VAART'

Geen schip zonder goede bemanning. Voor het maken van een serie als 'Heel Holland vaart' is dit niet anders. Maak kennis met onze crew.

''Watersport is mij met de paplepel ingegoten! Als kind heb ik op zeilkamp de watersport ontdekt en was direct verkocht ,'' vertelt Shannon van Beek die met Stijn Tettero 'Heel Holland vaart' zal presenteren.

''Mijn vader bracht mij op zijn boot de kneepjes van het zeilen bij en dat was de start van vele mooie avonturen. Golfsurfen in Australië, kanoën in Frankrijk en windsurfen op Bonaire. Nu woon ik driehonderd meter van het strand en ben ik actief als Lifeguard. Varen tussen de golven op een waterscooter en in een rubberboot, elke keer weer indrukwekkend! Gaat de zon onder? Dat is het mooiste moment van de dag om nog even te suppen, waterskiën of te wakeboarden. Met de liefde voor de watersport zit het wel goed!

Ik vind het ook echt te gek om 'Heel Holland Vaart' te gaan presenteren. Want er is nog zoveel moois te ontdekken op het gebied van watersport in Nederland.

Blaas de wind maar in de zeilen. Klaar om op pad te gaan om jou te inspireren en de mooiste vaargebieden van Nederland te laten zien. En wie weet spring ik bij jou aan boord en mag ik een dagje meevaren.''

Net als Shannon staat ook Stijn Tettero te trappelen om het water op te gaan. Stijn is een echte zeiler, die gewend is om op groot water te varen. Het lijkt hem erg leuk om via 'Heel Holland vaart' nu ook de Nederlandse binnenwateren te ontdekken.

Hij heeft ruim 1600 boten, van klein tot superjacht, getest. Epco Ongering loopt al wat jaartjes mee in de watersport en geniet bekendheid als botendeskundige. Epco is sinds de start -drie jaar geleden- nauw betrokken bij Watersport-TV en het Watersport Magazine. Voor ons watersportkanaal test hij regelmatig boten.

In 'Heel Holland vaart' zullen we samen met Epco aandacht besteden aan accessoires, techniek, trends maar ook aan nieuwe- en gebruikte boten.

Na een dag op het water zoekt de crew van 'Heel Holland vaart' een mooi plekje in een haven(plaats) of aan eiland op. Om onder het genot van een hapje en drankje alle belevenissen nog een keer de revue te laten passeren. Marjan Stoker, opgegroeid in Friesland, begon haar watersport carrière bij o.a. Vinea zeilscholen, Aquaverium, Botenoccasions en daarna Hiswa te water. Naast haar liefde voor de watersport heeft ze dat ook voor goed eten en drinken. Chez Nous zal met ons meevaren en onderweg tips en tricks geven over koken aan boord en heerlijke gerechten en hapjes maken.

Marjan heeft zich tot doel gesteld iedereen te laten genieten van eten. Logisch dat we bijzonder blij zijn met haar aan boord.

Heb je een suggestie... leuke tip of vraag.

Laat het ons weten en stuur een bericht naar info@watersport-tv.nl

image