Koers

Je bent op de laatste pagina van het Watersport Magazine aangekomen. We hopen uiteraard op een positieve eerste indruk en dat we je vaker mogen begroeten. Daar is wat ons betreft alle reden voor. Het Watersport Magazine is een dynamisch magazine waarvan de redactionele inhoud continue binnen een thema-nummer wordt geactualiseerd met berichten, reportages, fotografie en spetterende filmpjes. In eerste instantie zullen we vier themanummers maken: voorjaar/zomer/herfst en winter. We hebben een koers uitgestippeld, maar als het nodig is zal die net als met varen worden bijgesteld.
We zijn erg benieuwd naar jouw reacti
e!

BINNENKORT IN HET WATERSPORT MAGAZINE

Exclusief interview
met jachtarchitect Germán Frers

Sneekweek
Skûtsjesilen

HISWA te Water

Lifestyle

Hoe gaat het met zeiljacht Alert?

Onder stoom

Colofon

Als watersporters/bootbezitters weten we hoe belangrijk de bemanning is. Voor het maken van een watersport magzine is dat niet anders. Met trots stellen we onze crewleden voor.

Trudie Rutten (Honden aan boord), Eize Hoekstra (fotograaf), EvS Media Producties, Epco Ongering (De Telegraaf VRIJ), Hans Dekker (salesmanager), Joke Duivestein en Johan Verberk, Arjen Bergijk (Vaarplezier), Ronald Zweerman (Stuurmanskunsten), Shannon van Beek, Anneke Sips (Koken aan Boord), Rob Dontje, Jelte van der Meer, Liesbeth Mook en Ronald Brunt (zeiljacht ia orana), Yvonne Ransijn, Friso Scheltema en Klaas Smit.

Met dank aan

Naast onze vaste crewleden werd aan dit eerste nummer meegewerkt door Twan Bogert (ASA Boot elektro) en Yacht Fit. Maikel Bauer (Ziber Support) en Foleon. Een woord van dank ook aan onze adverteerders die ons initiatief mede mogelijk maken.

Het Watersport Magazine is geheel gratis. Aanmelden via de onderstaande button.

Contact

We kunnen ons voorstellen dat je met vragen zit, contact met de makers van het Watersport Magazine wilt. Tips hebt, leuke nieuwtjes... wilt adverteren... crewlid wilt worden.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 072-5710158. Of stuur een mail naar info@watersport-tv.nl t.a.v van het Watersport Magazine.

Het Watersport Magazine is het jongere zusje van Watersport-TV. De eerste online watersportzender in Nederland met veel aandacht voor nieuws.

De Watersport Magazine

najaarseditie gaat half augustus online


VEEL VAAR
PLEZIER